Exkluzív - használja a tőlünk letölthető Timewave 2012 szoftvert, avagy lépjünk át közösen a hipertérbe

A testvérpár, Terence McKenna és Dennis McKenna a 70-es években, az amazonasi őserdőkben, hallucinogén látomásaik alkalmával kapott üzenetekben fedezte fel, hogy a kínai, elsősorban jóslásra használt Ji King valójában rejtett információkat tartalmaz az emberiség jövőjére vonatkozóan. A Ji King eredeti funkciója szerint egy matematikailag kódolt üzenet, melynek segítsége által az univerzumunkban történő eseményekről juthatunk információhoz.
Kevesen tudják, hogy a Ji King, amit ma elsősorban jóslásra használnak, eredetileg kalendáriumi funkcióval bírt. 64 jelének 6-6 vonala összesen 384 napos évnek felel meg, ami 13 holdhónap:

64 x 6 = 384 nap = 13 holdhónap
384 nap x 64 = 67,29 földi év = 6 kisebb napfolt ciklus
67,29 földi év x 64 = 4306 földi év = 2 zodiákus (állatövi) év
4306 földi év x 6 = 25836 földi év = 1 Föld-Nap-Plejádok keringési ciklus

Érdekes módon 25836 év az pontosan egy világciklus a maja kalendárium szerint is.
A Ji-King ábrái, hexagramjai meghatározott sorrendben helyezkednek el – amennyiben egy sor megfelelő matematikai műveletet végzünk el a számokként is felfogható ábrákon, egy időbeli függvényt kapunk, amin megtaláljuk a jelentős történelmi dátumokat. A McKenna fivérek külön számítógépes szoftvert (Timewave Zero) kreáltak, mely a fentebb említett módon az idő horizontján ábrázolja az eseményeket.
A Timewave Zeroból a 2001. szeptember 11-i terrortámadás éppúgy kiolvasható, mint a második világháború kezdete. A jelentős történelmi események jellemzően egy jelentős, esést, szakadást mutatnak az idővonalon elhelyezkedő grafikonon, azaz a függvény értéke ezeken a helyeken közelebb áll a nullához. 2012. december 21-hez érve a függvény teljesen ellaposodik, értéke nulla lesz. Ez az időhullám zero állapota, hagyományos földi létünk vége – a timewave zero. Érdekes, hogy a számítást a maja naptár ismerete nélkül, attól teljesen függetlenül végezte el a McKenna testvérpár.
Mivel némileg eltérően is elvégezhetők a számítások, a Timewave Zeron belül általában több verziót is megkülönböztetünk, melyek közül a legismertebb a Sheilak. Érdemes megnézni a Kelley, Watkins, Huang Ti és Franklin változatokat is – amellett, hogy többnyire hasonló trendeket mutatnak, mindegyik 2012. december 21-én éri el a nullpontot.
Most Ön is letöltheti tőlünk a Timewave Zero szoftver legújabb változatát, a Timewave 2012-t.
Figyelem, a gépen telepített Java alkalmazás ( http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp ) szükséges a futtatáshoz.

Csatolmányok

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Hozzászólások

Permalink - magrathea küldte be 2008. 07. 07., h – 14:23 időpontban

A Ji King féle eszmefuttatástól függetlenül (amely itt számunkra teljesen ismeretlen alapokból indul ki, ködösítés látszatát keltve) érdemes lett volna beszúrni egy rövid magyarázatot az említett ciklusról ahogy a mai tudomány látja:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Precesszi%C3%B3

A többire nincs rálátásom :(

16 év 5 hónap

Permalink - joczek küldte be 2010. 02. 14., v – 07:08 időpontban

Aki felteszi a szoftvert, tökéletesen láthatja, hogy a 2008. évvégi gazdasági világválság mint újdonság megjelenik a grafikonon (Kelley). Ez az október 3-tól december 10-ig tartó időszak 9 és fél hete. Középpontján, november 4-én avatták az USA első fekete elnökét.