Galaktika Nap 2004

Kategória

A gyomaendrődi Galaktika Baráti Kör szeptember 4-én rendezte meg azt a találkozót, melyen fennállása 15. évfordulóját ünnepelte.
A születésnapi hangulatban zajlott rendezvényen több érdekes előadást hallgathattak meg az érdeklődők, s a bográcsban főtt babgulyás elfogyasztása után mindenki kapott a háromemeletes szülinapi tortából.

A Galaktika-nap során az Ufószövetség vezetősége megtartotta soron következő elnökségi ülését. A tanácskozáson többek között két vidéki ufókutató szervezet - az egri Univerzum klub és a Monori Ufó klub - felvételi kérelméről, és a tagnyilvántartás kiegészítésének szükségességéről esett szó. Az elnökség minden klubszervezetet és magánszemélyt megkér, hogy pontos adataikat (tagok névsora, székhely, telefonszám, mobiltelefonszám, e-mail cím) küldjék el az Ufószövetség címére.
A vezetők a pályázati kiírásokkal és a szövetség pénzügyeivel is foglalkoztak, valamint döntöttek a következő elnökségi és választmányi ülés időpontjáról, mely a Kozmikus jövő elnevezésű budapesti konferencián, november 6-án délelőtt lesz.

2004. Szeptember 04. (szombat), Egész nap - Kner Nyomda faház

Helyszín
Gyomaendrőd, Erzsébet Liget, Kner Nyomba faház
Időpont

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.