Galaktika Nap 2005

Kategória

Ragyogó napsütés és meleg, szinte nyár várta a vendégeket a szokásos gyönyörű helyen megrendezett találkozón.
A rendezvény presztízsét mi sem emelhetné jobban, mint az, hogy - emlékezve az elmúlt évek fantasztikus hangulatú összejöveteleire - Pécsről, Szegedről, Debrecenből, Mezőhegyesről és Karcagról is érkeztek érdeklődők.

A délelőtti szabad programot elsősorban a vidám hangulatú találkozások és baráti beszélgetések jellemezték.
A rendkívül ízletes és bőséges közös ebéd után a több mint ötven vendég a megjelent kutatók előadásait hallgathatta és beszélhette meg.

Sós Tibor az Ufószövetség elnöke ismét vadonatúj ufóesetekkel érkezett

Sós Tibor, a Szövetség elnöke vadonatúj ufóeseteket mutatott be, látványos video-felvételekkel illusztrálva előadását, majd kitért a témával kapcsolatos információk és dezinformációk buktatóira is.

Viszkok András az alvási paralízisről is kifejtette véleményét

Viszkok András az eltérítésekről, valamint az alvási paralízis sokat vitatott jelenségéről beszélt - előadása véleményformáló és vitaindító volt, amely sokakat hozzászólásra inspirált.

Solymosi János a mikrohullámokról és az űrkutatás eredményeiről beszélt

Nagy várakozás előzte meg, s ehhez illő érdeklődés kísérte a gyomaendrődi születésű Solymosi János beszámolóját, aki rendkívül izgalmas, vetített képes előadást tartott a mikrohullámok világáról, valamint az űrkutatás legújabb híreiből - kiemelve a magyar tudósok szerepét a programokban.

A késő esti vacsora után tovább tartottak az eszme-cserék, élménybeszámolók.

Találkozunk 2006 őszén ismét Gyomaendrődön!

A Galaktika Kör köszöni az előadóknak, valamint az Ufókutató Szövetségnek az anyagi és erkölcsi segítséget rendezvényeinek sikeréhez.

2005. Szeptember 10. (szombat), Egész nap - Kner Nyomda faház

Helyszín
Gyomaendrőd, Erzsébet Liget, Kner Nyomba faház
Időpont

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.