IV. UFO- és egyéb megmagyarázatlan jelenségek kongresszusa

Kategória

2007. október 13-án a gyomaendrődi Galaktika Baráti Kör képviseletében hárman Debrecenben jártunk, a HUFON főszervezésében "Titkok világa – a világ titkai" - UFO- és egyéb megmagyarázatlan jelenségek címmel megrendezett kongresszusán.
Jócskán volt látogatója a rendezvénynek, több mint száz főt számláltunk a Belvárosi Közösségi Ház előadótermében. Könyvvásár is színesítette az eseményt, az előadások közti szünetekben tudtunk válogatni a legújabb kiadványokból, kedvezményes áron.

A debreceni házigazdák - Kiss László, Linszter Árpád, Tarcali Gábor – igazán kitettek magukért. Linszter Árpád megnyitóját követően érdekes előadásokat hallgathattunk Oláh András, Kalmár János, Gyurcsok József, Sós Tibor, Pusztay Sándor, Máté Imre, Nemere István, Czanik Csaba tolmácsolásában. Az előadásokat korszerűen projektoros-videos vetítéssel tették szemléletesebbé a hazai ufókutatás közismert szereplői.

Elmondhatjuk, nagyon jól éreztük magunkat, ismét remek előadásokat hallhattunk, némi újdonsággal fűszerezve az ufókutatás hazai egén.
Nézzék meg képgalériánkat ("Titkok világa – a világ titkai"), találkozunk a HUFOCON 2008 rendezvényen, a jövő év márciusában Budapesten!

2007. október 13., szombat 10:00 - Debrecen, Belvárosi Közösségi Ház

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.