Az eltérített traktoros

Időpont: 
1989/09/27 - 23:00
Helyszín: 
Gyomaendrőd

1989. szeptember 27-én egy Gyomaendrõdi traktorost is eltérítettek a földönkívüliek.

A férfi azon az éjjelen éjszakai szántás közben 23 óra tájban lett figyelmes egy hatalmas narancsos fényű lapított gömbre, amely a közeli nyárfák mögött jelent meg. Az UFO erős fényében tisztán kirajzolódtak a fák körvonalai. Ekkor a gépben lévő rádió recsegése elvonta figyelmét a tárgyról és mire vissza tekintett az UFO felé, az már a nyárfák előtt volt és közeledett a learatott gabonatábla felett. A fényében jól látható volt három telefonpózna és így utólag meglehetett becsülni a tárgy mintegy 100 méteres átmérőjét.

Az UFO közben megközelítette a traktort és az ekkor már kába traktoros a részleteket is kivehette rajta. Ablakok, villogó és körbe futó kék, sárga és piros fények valamint egy feljáró ajtó "olyan amilyen a várakon is van". Az UFO fényében hamarosan megpillantott három emberszerű alakot. Két kistermetű zöldes ruházatot és fényes zöld csizmát viselő kopasz alakot valamint egy piros ruhás és szintén fényes, de piros csizmát viselő magasabb női alakot. A következő pillanatokról csak homályos emlékképei voltak, amint két másik apró alak a traktor üzemanyagtartályán állva valamilyen gázféleséggel elkábítja és kiemeli őt a traktorból. Az UFO fedélzetén tért magához egy üvegcsőben amihez V alakban a csúcsnál illesztve egy másik nagyméretű üvegcső illeszkedett, amiben egy nő feküdt. Fejjel egymás felé voltak és mind a kettőjüket apró, vajszínű, zizegő hangon társalgó alakok vizsgálták. A szemtanú a több mint egy órás hangszalagra rögzített beszámolójában rendkívül részletesen leírta az UFO belsejét és az ott tevékenykedő alakok viselkedését. Ami az esetében rendkívül érdekes, hogy a kistermetű ufonautákon kívül két szakállas, de kopasz teljesen emberszerű, de hatalmas mandulavágású szemű férfit és a már említett piros ruhás nőt is megfigyelhette. A két férfi vélhetően valami parancsnok féle lehetett. Az egyikük még egy érmét is mutatott, amelynek közepén egy háromszögben egy fehér hosszú nyakú madár volt látható, amely a csőrével az ég felé mutatott egy ékírásra emlékeztető feliratra. Később egy rideg, keskeny ajkú nagy szemű nővel szexuális kapcsolatot kellett létesítenie, majd különböző képeket mutattak neki Földi vízesésekről, folyókról, hidakról és a piramisokról.

Később feltehetően egy Földalatti bázisra szállították, ahol egy idegen-ember hibrid gyermeket mutattak neki. Amikor magához tért a traktorban az órája hajnali fél hármat mutatott. Megrázó kalandja közel négy órát tartott és miközben észrevette milyen csapzottnak, vizes, mintha lemosták volna még láthatta az éppen távozó UFO-t, amely ezúttal már jóval vörösebb színű volt.

A kevésbé iskolázott egyszerű traktoros esete az országúti eltérítések egyik legfigyelemre méltóbb példája volt a nyolcvanas évek végén.


Ossza meg ismerőseivel!

Új hozzászólás