Galaktika Baráti Kör cikkek, tanulmányok

A maja áttörés - Világvége 2012-ben?

Magyarországon évekkel ezelőtt jelent meg Maurice Cotterell és Adrian Gilbert Maja próféciák című műve. A szerzőpáros arról beszél, hogy 2012. december 22-én a Nap mágneses pólusváltása következményeként a Föld mágneses polaritása is megcserélődik, s ez katasztrófák sorozatát idézi elő majd a Földön. A szökőárak, vulkánkitörések, földrengések egyben az emberi civilizáció végét is jelentik várhatóan.


"Világvége"? Dimenzióváltás = tudatváltás

Gregg Braden: "Az isteni mátrix" c. könyve kapcsán.

"Megvilágosodott" tudomány

Érdemes figyelni a tudományos eredményeket manapság:
az "anyag-szellem kettős unalmas tánca" már a tudomány szerint sem téma

- legfeljebb a parttalan filozófiai, metafizikai vitákban. ENERGIA VAN, és ennek különböző megnyílvánulásai. Itt van pl. a világunkat jelenleg leíró egyik legfontosabb törvény, az energia-megmaradás elve, a híres E=mc2. Van benne c(fénysebesség), m (tömeg), meg E(nergia) - "matéria" egy szál se.


Exkluzív - használja a tőlünk letölthető Timewave 2012 szoftvert, avagy lépjünk át közösen a hipertérbe

A testvérpár, Terence McKenna és Dennis McKenna a 70-es években, az amazonasi őserdőkben, hallucinogén látomásaik alkalmával kapott üzenetekben fedezte fel, hogy a kínai, elsősorban jóslásra használt Ji King valójában rejtett információkat tartalmaz az emberiség jövőjére vonatkozóan. A Ji King eredeti funkciója szerint egy matematikailag kódolt üzenet, melynek segítsége által az univerzumunkban történő eseményekről juthatunk információhoz.