Galaktika Baráti Kör (Gyomaendrőd)

Gyomaendrődi Galaktika Baráti Kör egy csendben tevékenykedő UFO-szervezet, amely lassan harminc éve jelen van a hazai UFO-életben. Számtalan UFO-esetet vizsgáltak ki és archiváltak.

Galaktika Baráti Kör (Gyomaendrőd)

A Gyomaendrődi Galaktika Baráti Kört a gyomai városrész fiataljai hozták létre 1989-ben. A Galaktika Baráti Kör tagok többsége rendelkezik agykontroll és természetgyógyász ismeretekkel, valamint behatóan tanulmányozták a kultúrtörténeti, bibliatörténeti írásokat és kiemelt figyelmet fordítottak Freud és Jung tanaira is. Pedagógusok, orvosok, könyvtárosok, középiskolai és főiskolai hallgatók, mezőgazdasági szakemberek, háziasszonyok, nyugdíjasok, egyszerű fizikai dolgozók és egészségügyi szakdolgozók alkotják jelenleg a tagságot. Rendszeresen jelennek meg publikációik a szaklapokban, könyvekben, valamint több alkalommal szerepeltek már a televízióban is. Számtalan eltérített tagja a szervezetnek, így első kézből tanulmányozhatják a közeli találkozásokat is. Díjak:

  • Pax Galacticana - Colman von Keviczky-díj 2011-ben.
  • A Magyar UFO Díjat évtizedes helyszínelő kutatásaikért ítélte oda a független és pártatlan szakmai bizottság 2003-ban.
  • Nívódíj és 25 éves jubileumi serleg 2015-ben.

Vezető: Dr. Frankó Károly, a Magyar UFO Szövetség tagja Ügyintéző: Gál Imre a Magyar UFO Szövetség elnökségi tagja (levelezési partner) 


Közlemény A Galaktika Baráti Kör tudatja az érdeklődőkkel - elsősorban a vidékiekkel - hogy a havonta történő összejövetelünk a jövőben zártkörű lesz, csak klubtagjaink és hozzátartozóik részvételével történik. Ezen alkalmakkor nincsen előadás, mi csak beszélgetünk. Ha előadást tartunk meghívott előadóval, minden esetben az Ufómagazinban vagy plakáton ismertetjük az érdeklődőket. Galaktika Baráti Kör 


Felhívás UFO jelenséget tapasztalnak Gyomaendrőd környékén vagy gabonaköröket találnak értesítsenek minket, hogy ki tudjunk menni és meg tudjuk nézni hátha találunk nyomokat, bizonyítékokat és készítünk felvételeket! Kérjük, hogyha rendelkeznek videó felvételekkel, vagy képekkel, esetleg élmény-beszámolókkal, akkor azt küldjék el nekünk. Itt megteheti: esetek bejelentése