Azonosítatlan repülő tárgy

Helyszín
Gárdonyi Géza út
Időpont

Ma este 21:20 –kor a Gárdonyi Géza úti házunkhoz érkezve ahogy kiszálltunk a kocsinkból a feleségem rám szól: Laci vmi érdekes megy az égen... én mivel a kapu nyitásával voltam elfoglalva csak annyit mondtam neki, hogy biztos egy repülő ... mire Klári megint rám szólt Laci ez NEM repülő NÉZD!!!

Ahogy felnéztem láttam egy arany színű fényt aminek kerek alakja volt s mintha vmi fénylő aura szerű venné körül ... a kerek fényben meg kb három kisseb kör volt amik fel voltak szeletelve -> körszeletek fehér sávokkal voltak elválasztva. A mérete hmm nagy volt kb 50x -se az esthajnal csillaghoz képest (de lehet még annál is nagyobb) hangtalanul haladt észak – dél irányban és lassan.
Amikor észre vettük majdnem velünk egyvonalban volt a horizonton, a jelenség repülési magassága kb 3-4 km lehetett a vadászgépek szoktak kb ilyen magasságban repülni.
A fényjelenség egyenletes sebességgel (kb. 200km/h körül de lehet hogy még ettől is lassabban) haladt kb 40 másodpercen át majd irányt változtatott kb dél nyugat irányba. Az irány változtatás után 4-5 másodperccel eltűnt kb 1 másodpercre majd megint látható volt úgy 2-3 másodpercig majd megint eltűnt s úgy 2 másodperc múlva már halványabban volt látható pár másodpercig, majd végleg eltűnt az est sötétjében.

Kb ez a kép hasonlít hozzá a legjobban amit mellékeltem a rajzom mellé ...

Térkép

Koordináták: 46.92883, 20.828844

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.