Egyedül elveszve

Időpont: 
2010/07/01 - 00:00
Település: 
Helyszín: 
Szeged

Sziasztok!

Hát elsősorban had mutatkozzam be. Gary vagyok, ma este regisztráltam, és örömmel szeretnék társtag lenni, s egy szerény kis történetet megosztani. Az én kis esetem 14 éves koromban kezdődött, igen kemény egzisztenciális élethiány mellett. Sok időt töltöttem ez végett utcán, mivel a helyzet ezáltal otthon se volt jobb, és boldogságom gyarapodott akkori társaságomban. Hamar kezdtem megtanulni azt hogy a kenyeret inni is lehet:) és sokat bódultam. Egy este nem volt elég egy üveg bor ötünkre és kitaláltuk mellette, hogy guggoló állásban mély lélegzeteket veszünk 30-szor, és hirtelen felállva, hirtelen elszorítjuk légzésünket. Ez az érzés kábultsághoz, enyhe hallucinációhoz, időkieséshez vezet, bar mi ekkor hittük, h az a maradék kis alkohol jobban fog ütni(egy üveg vörösbor). Mikor én elvégeztem e gyakorlatot és hirtelen elzártam lélegzetem elájultam és a következőket láttam: egy sárgás, barnás, pirosas színű csőben csúszok, de nem lefele nem is felfele hanem csak haladok előre egy bizonyos tempóban. A csőnek az oldalán arcokat és azt hiszem a villámhoz hasonló jelenségeket láttam. Barátaim pofonjaira eközben elkezdtem ébredezni, ugyanis elmondásuk szerint vagy két perce feküdtem a földön és rángatóztam. Mivel látták, hogy nem reagálok kérdéseikre és teljesen magamon kívül voltam, elkezdtek pofozni hogy magamhoz térjek. Ezután olyan érzésem volt, mintha az ágyamban aludtam volna otthon, és azt se tudtam hogy hogy kerülök oda hozzájuk. Később leesett hogy megcsináltam ezt az úgynevezett elaltatást. Elmeséltem egy-két barátomnak ezt az élményemet utána is, és voltak akik azt mondtak, hogy ők nagyon is tudják, hogy mi volt az a cső, amiben csúsztam (halálközeli élmény). Bar elég szkeptikus embernek tartom magam, de azóta sokszor van egy visszatérő élményem. Sokszor átéltem, hogy almomban felébredek úgy, hogy teljesen tudok magamról. De ami nekem mindig is furcsa volt, h egy barlangban fekszem egy négyszög alakú kövön, vagy kőágyon. A barlang sötét és csak a kőágyra szűrődik fény: olyan mint a napé, felülről jövő. Mintha a barlang tetején egy kis rés lenne. Fel tudok kelni az ágyról és járkálok, körbejárom a barlangot, de nem latok semmit mert nagyon sötét van, és eközben érzem a testem odaát, ahol alszik. Szóval az almomban latok és tudatosan tudom, hogy egy helyen vagyok sokszor, mert mindig visszatér ez az alom vagy inkább érzés.

Szeretnem, hogyha valaki segítene ennek ügyében megfejteni, hogy mi is lehet ez az álom, és miért latom ezt a barlangot kőággyal rajta fekve magamat??!!!
Nem félek, amikor átélem ezt az érzést. Inkább utána, amikor felkelek, a szobám ágyában, hogy már megint ezt láttam és eltöprengek azon, hogy orvoshoz kellene fordulnom?! ...köszönöm (Gary)


Ossza meg ismerőseivel!

Új hozzászólás