Észlelések

Helyszín
Kisszik utca 2
Időpont
-

-Erős szürkés-zöld fényjelenség, ami bevilágította az egész szobát vélhetően a környéket is. Egy darabig egy pontból érkezett a fény majd lassan távolodott és eltűnt. Semmilyen hang jelenség nem volt.

KÉT RÉGEBBI eset:
-Ugyan ilyet vagy hasonlót észleltünk kb. 15-éve Békéscsabán az Őr utcán hasonló időpontban kb. hajnali 3 körül, de sokkal erősebb volt. Nappali fényben úszott a ház mögötti garázssor egésze semmilyen hang jelenség nem kísérte és kb 5percig tartott. A fényjelenség folyamatosan és lassan mozgott majd eltűnt. A fák magasságában lehetett mert árnyék sávokat vetettek az ágak.

-2011-ben már erősen sötétedett, amikor három fény pont úszott be az égen a semmiből erősödött fel a fényük (olyan volt mintha folyamatosan közeledett volna felénk ezért is figyeltünk fel rá), szabályos háromszög formát alkotva erős fénypontokkal a szögekben. Majdnem sikerült le videózni, de sajnos kb 1percig tarthatott, így lemaradtunk erről. Franciaországban viszont sikerült levideózni kb. 20percel később, villám gyorsan odaértek. A videót próbáltam megkeresni, de már sajnos nem elérhető vagy én nem találom. Ha sikerül rátaláljak belinkelem a videót is.


Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.