Fehéres fényű repülő?

Település
Helyszín
Érd-Budaörs között
Időpont

Naplemente után a kertben néztük a repülőket. Csillagok még nem látszottak, csak egy-két nagyon halvány, felhő szinte semmi. Az ég már sötétkék volt.

Érdről, Budaörs irányába néztünk, a repülő jobbra, Budapest felé repült. Amikor eltűnt a láthatáron, hirtelen egy másik tárgyat láttam, ami középtájon világított fel. A repülőnél nagyobbnak tűnt, talán valamivel közelebbinek is. Az ellenkező irányba repült, tehát észak-nyugatnak. Meglepően világos, szinte fehér fény világította meg, vette körül. Hangot nem hallottam, viszont sokkal nagyobb sebességgel haladt, mint a repülő. Néhány pillanat múlva eltűnt a fák felett balra.

Arra gondoltam, hogy hullócsillag, de nem láttam a fáktól, hogy íves-e a pályája. Ameddig láttam, addig teljesen egyenesen repült. A fénye egyenletes volt, de fehéres, nem a repülők lámpájára jellemző sárgásfehér. A fény kísérte, körülvette, ezért is gondoltam hogy hullócsillag, de annál egyenletesebbnek tűnt a mozgása is és a fény ereje is. Nagyon rövid ideig láttam, mert a látótér felét elfoglalják a szomszéd kert fái.

Lehet, hogy nem UFÓ volt, hanem olyan katonai repülő, amit még nem mutattak be a nagyközönségnek, de szeretném rögzíteni az észlelést.


Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.