Félelem és elfogadás

Település
Helyszín
Budapest
Időpont
-

5 éves koromban behívtam édesanyámat a szobába és azt mondtam neki,h figyelnek. Erre ő elkezdte kinyitni a szekrény ajtót benézni az ágy alá, ahogy ezt a szülők szokták. Ekkor kinyújtottam a karom és a sarokba mutattam. Ott van. Anyám megrémült. Ezek után több ilyen eset is volt. Egyik alkalommal rohamot kaptam amire nem emlékszem.Anyám mentőt hivott akik közölték ,h valószinűleg valami olyan műsort néztem ami megrémitett.
7 évesen ,ez már tudatos emlék , már érzékeltem a változást a figyelem, nem volt agressziv inkább figyelmeztető jellegű. Tudtam,h bármi is figyel nem akar nekem ártani.
10 évesen elmentem egy Milka tábor nevű csoporttal ahol korosztály szerint osztottak be minket. Azt mondtam 11 vagyok, hogy az ismerőseimmel lehessek. A csoportban 3-an is szó szerint megfogalmazták azt az érzést amit én is éreztem. DE volt egy fiú aki azt mondta Ő tudja ,h bántani akarják ,sőt álmában szokták is. Amikor felébred érzi a fájdalmat is. Nem vettem komolyan, tudtam,h nálam nem erről van szó.
20 évesen éreztem,hogy megváltoznak a dolgok. Eddig figyelmeztettet ismeretlen "barátom" ha veszélyes helyzet állt elő és megéreztem a bekövetkező családi tragédiákat is. Itt kezdődőtt a félelem. Félelem a sötétben és félelem az új megfigyelőmtől.
22 évesen (Napjainkban 2012.03.06) ,rettegek, annyira kifinomultak az érzékeim ,h megtudom állapitani hányan figyelnek és már folyamatosan látom őket! Már nem csak őt hanem ŐKET! Egyre többen vannak ,,mint egy fajta várakozás. Tudom ,hogy nem szeretik az erős ,éles fényt, de attól még nem árt nekik. Képesek az álmaimat befolyásolni és mentálisan érzéseket kelteni bennem. És azt hiszem nem kedvelik a macskámat. A macskám megérzi ,h hol vannak. Mindig oda megy és szaglászni kezd vagy odakap. Ráadásul mostanában furcsa dolgok történnek vele,az ablakomban ül reggelente. A házunknak sima afala és 2 emeletes fizikai képtelenség ,h feljusson. Egymás után 6 éjszaka álmodtam azt,h felkelek és kicsavarom a macskám nyakát amig meg nem hal.
Félek. Érzem ,h valami rossz fog történni. Remélem itt lesz valaki aki ,nem is tudom, ugye nem vagyok egyedül?

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.