Ufóészlelés Putnokon.

Helyszín
Putnok - Hét települések közti kukoricaföld felett
Időpont
-

Tisztelt Cím!

Egy meglehetosen kulonos jelenseget szertnek onokkel megosztani ami nem mostanaban tortent. Most ereztem ra kesztetest,h ezzel foglalkozo szakemberekkel is megosszam a tortenetem. Elcsepeltnek tunhet de szeretnem a lehatarozottabban kijelenteni nem vagyok hulye sem elmebeteg teljesen tudataban vagyok annak amit lattam. Mivel nem tudok dàtumot irni az esethez leginkabb csak tampontot szeretnek adni onoknek ha esetleg masok altal is bejelentes tortent az esettel kapcsolatban és a leirasombol felismerhetove valik.
Az evet nem tudom megmondani viszont 2001-2003 valamelyikének nyaran tortent egy forro napot koveto ejszakan. Este 23:00korul volt az ido amikor gyerkkeori jo haverom egy onkormanyzati ingatlant orzott ejjeli orkent kozmunka kereteben. Mint munkanelkuli fiatal 20evesen jobb dolgunk hijan ott beszelgettunk a bakterhazban.
Haverom Jenő az ablakkal szeben ult ami Bánréve telepules iranyaba nezett.
Mellettunk futott kb 50m re a Miskolc Ózd vasutvonal. Ezzel a vasuttal parhuzamosan szinte felette Bánréve iranyaban /hozzateszem kb legvonalban elottunk van a Szlovak hatar kb8kmre/ megjelent egy csillagszeru feny. En nem lattam hanem Jeno hivta fel a figyelmem viccesen,h ott egy ufo. Jeno egyebkent teljesen szkeptikus volt ufo ugyben. Mire masodszor is mondta akkor mar komolyan vettem es megneztem en is. Amit lattunk ugy tudnam leirni mint egy nagymeretu csillagot ami hatarozottan kozelitett es narancs zold piros szinekben jatszott. A formajat nem tudtuk megallapitani mert ahhoz messze volt vagy a merete volt kicsi.
Amikor tudatosult bennunk,h ez a valami egyaltalan nem csillag nem muhold kimentunk az udvarra es lekapcsoltuk a telephely lampait,h jobban szemugyre vehessuk az objektumot. Szóval az objektum egyenesen a szlovak hatar felol erkezetta vasut vonalvezetesevel megegyezo iranybol vele parhuzamosan kb par 100m re a Sajo iranyaban. Rendkivul erdekes latvany volt mert hangot nem bocsatottki magabol majd ami vegleg betette a kaput nalunk az a reflektorszeru fenycsova volt ami egyenesen az alattalevo kukoricasra iranyult. Pasztazo mozgasba kezdett kozben valtozatlanul hang nelkul lebegett akkor mar allo helyzetben szines fenyben uszva. Kb 2-3km tavolsagban lehetett elottunk legvonalban es 2-300m magassagban.Tokeletes csend volt aznap ejjel meg a szokasos bekak ezreinek brekegeset is hallani lehetett a kozeli Sajopartrol. Ilyedtsegunk targya legfokeppen az volt,h nem hallatott hangot a targy pedig fuleltunk. Egy helikopter szornyu zajjal jarnade itt szelcsend volt meg a hangot sem tudta volna mas iranyba terelni.
A pasztazo feny kb 1-2percig tartott majd az objektum amilyen lassan erkezett ugyanolyan lassan elindult palyajara derekszoget bezarolag a 26os sz fout fele.
Lasszan athaladt felette majd ugyanugy tovabb haladva eltunt a tereptargyak takarasaban.
Hihetetlenül nagy elmeny volt amit erthetoen nem nagyon reklamoztam.
Nagyon bizom benne,h segitsegukre lehettem egy mozaikdarabot hozzateve valamelyik ufojelenseg kivizsgalasahoz esetleg egy egyedi jelenseget irtam le.
Arra kernem onoket ha beleillene mozaikkent egy leirasba errol tajekoztassanak engemet mert erdekel a tema.
Koszonettel. T.

Térkép

Koordináták: 48.287134, 20.4035

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.