Szerintem? IGEN. Mért hiszem ezt? Több okom is van....

Szerintem ? IGEN. Mért hiszem ezt ? Több okom is van....

Sorlom őket, ezzel természetesen nem akarok meggyőzni senkit sem !! Csak kicsit átláthatóbbá akarom tenni a idegenekkel alkotott ellenszenvet.

1, a bolygók+ holdak száma egyes csillagászok szerint több mint a csillagoké, s mivel eleve holdak többen vannak, mint maguk a bolygók így számuk akár 100-sa is lehet a bolygókénak !Életet csak is vagy bolygó( kon ) vagy hold( akon ) lehetséges.
----személyes véleményem: szerintem is sokkal több a bolygó mint maga s csillag.

2, Víz és Oxigén.Jelen van az egész Univerzumban, akárhová megyünk.Akárcsak a minden anyag ami a testünket alkotja.Csak az a kérdés , ez a anyag a megfelelő "környezetben" van-e, ha igen a válasz: vannak idegenek. Viszont nem feltétel az Oxigén, az élet számára.Lehet különleges életforma is.A Tápanyag adott csak nem mindegy milyen földbe vetjük el.

3,Számok, s statisztika: ha azt vesszük mennyi csillag kontra bolygó van "odakint" s a szerves anyag is jelen van szerte az univerzumban, kicsi annak az esélye , hogy valóban, NE léteznéne élet kint.A legtöbb csillagász egyébként hisz benne , hogy vannak még rajtunk kívül. ( ezt egy USA science dokumentumba olvastam ! )

4,Azok akik nem hisznek a idegenekbe, csak azt mondanám nekik: nézzétek meg mennyi a csillag, s gondolkozatok el rajta, csak mi vagyunk ?

üdv:Hyperion100.

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.