Gyomaendrődön Ülésezett az Ufószövetség elnöksége

2009 május 10-én teljes létszmában Gyomaendrődön ülésezett az Ufószövetség újjáválasztott elnöksége, amelyen a házigazda dr. Frankó Károly mellett részt vett Linszter Árpád elnök, Sós Tibor, Oláh András, Pusztay Sándor elnökségi tag és a márciusi választmányi ülésen megválasztott Ridegné Szabó Éva, valamint Máté Imre.
Az ülésen több fontos témát tárgyaltak meg, illetve megtörtént a különböző feladatok elosztása is. Megállapodtak abban, hogy az idén is kiemelt feladatot kap a szervezetfejlesztés, amelynek keretén belül az anyagi lehetőségek biztosítására minden állami és civil pályázati lehetőséget figyelemmel kell kísérni, és arra pályázatot kell benyújtani. Az elnyert támogatásokkal erősíteni kell a szervezeti életet, az egyéni és a közösségi ufókutatást, a közösen eltöltött szabadidőn belül az ismeretterjesztő tevékenységet. Az új pályázati feltételeket a napokban küldi szét a szövetség
tagjai számára az elnökség, és az arra való jelentkezési lapokat június 15-éig lehet beadni. Az értékelésre, eredményhirdetésre június 30-ig kerül sor.
A tagság szervezeti életére a korábbi évekhez viszonyba nagyobb hangsúlyt helyez a szövetség, ezért több olyan rendezvényt szervez, amelyeken a személyes találkozásokra, a szakmai fejlődésre egyaránt lehetőség nyílik. Ennek a programnak a keretén belül került sor a májusi zsórifürdői szakmai napokra, majd következik júliusban a Szelidi-tó melletti ufótábor, illetve a szeptember 12-13-ra tervezett gyomaendrődi Galaktika-napok.
Mindezeken kívül a szervezeti változások közé tartozik, hogy a továbbiakban nagyobb figyelmet fordtunk a tagság létszámának növelésére, valamint az elnökségi választmányi ülések szakszerűségére és döntés-előkészítő, -hozó munkájának hatékonyságára.

Forrás: http://www.ufomagazin-net.hu

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.