Erich von Däniken - A múlt megoldatlan rejtélyei

Médiaajánló: 

DVD megjelenés: 2007-03-19

Erich von Däniken a tőle megszokott logikai okfejtésekkel, szórakoztatóan szellemesen kalauzolja el a nézőt Földünk különböző tájaira, ahol ősi civilizációk fejlett technológiai emlékeit és titokzatos leleteit csodálhatjuk meg.

Tartogat-e a gízai Nagy Piramis máig is felfedezetlen titkokat? Ezúttal részletesen megismerhetjük azokat a kutatásokat, amelyeket a piramis belsejében folytattak egy erre a célra kifejlesztett robotjármű segítségével. Műsorvezető-előadónk olyan óegyiptomi írott forrásokba is beavat minket, melyek azt a meglepő dolgot állítják, hogy a gízai Nagy Piramist még az özönvíz előtti időkben építették.

Erich von Däniken elvezet minket Peruba is, ahol máig érthetetlen módon és célból készült épületek romjait nézhetjük meg, majd repülőgépről veszi górcső alá a rejtélyes Nazca sivatagot.

Többek között megismerhe-tünk egy antik térképet, amely a sok évezreddel ezelőtti jégmentes Antarktiszt ábrá-zolja. Vajon ki és hogyan készíthette? Felfedező utazásunk során megtekinthetjük az „Antikythera-i gépezetet”, amelyről napjainkban azt feltételezik, hogy egy kőkorszakban alkotott „mini-planetárium”.

Ki tudja valójában, milyen titokzatos masináról írt beszámolót Ezékiel próféta az Ótestamentumban? A NASA mérnökei az elbeszélést hűen követve megalkottak egy működőképes járművet, mely-nek alapján a modern számítógépes technika segít-ségével Erich von Däniken bemutatja: a próféta minden bizonnyal egy űrjármű földre-szállásának volt a szemtanúja.

Ennek a nagyszerű audiovizuális előadásnak a megtekintése során újra megtanulhatunk csodálkozni. Erich von Däniken a múlt megoldatlan rejtélyeire keresi a válaszokat, méghozzá oly módon, amelyre a legtöbb ember korábban gondolni sem mert.

A DVD film részletes tartalma:

Égi városok az ókori India fölött
Kőkorszaki mini-planetárium
Ősi térkép a jégmentes Antarktiszról
Titokzatos építmények Peruban és Bolíviában
Rejtélyes domborművek Közép-Amerikában
A szakkarai fáraószarkofág titka
Osiris Isten nagytemploma
Misztikus alagutak a szakkarai sivatagban
Vegyes lények az ókori Egyiptomban
A Nagy Piramis és titkos helyiségei
Robotjármű a királynői kamrában
A Nazca sivatag rejtélye
Gabonakörök Angliában
Ezékiel próféta és a repülő masina
Ábrahám utazása az idegen lényekkel

Játékidő: kb. 105 perc

Erich von Däniken - A múlt megoldatlan rejtélyei
Erich von Däniken - A múlt megoldatlan rejtélyei
Erich von Däniken - A múlt megoldatlan rejtélyei
Erich von Däniken - A múlt megoldatlan rejtélyei

Ossza meg ismerőseivel!

Új hozzászólás