Kalmár János, a Magyar Ufókutató Szövetség elnöke tartott előadást Gyomaendrődön

Kalmár János, a Magyar Ufókutató Szövetség elnöke 9. alkalommal látogatott el városunkba és tartott előadást.
2018. április 21-én, szombaton a Kállai Ferenc Kulturális Központ és a gyomaendrődi Galaktika Baráti Kör civil szervezet közös rendezvényt szervezett a kulturális központ kistermében.
Mintegy félszázan voltak kíváncsiak a közel háromórás, két részből álló lebilincselő előadásra. A rendezvényre nem csak a helyi lakosok látogattak el, hanem vidékről is szép számmal érkeztek, pl. Budapestről és Szarvasról.
Gál Imre, az esemény főszervezője köszöntötte az egybegyűlt érdeklődőket és az előadót, majd ezek után röviden összefoglalta a Galaktika Baráti kör tevékenységét az elmúlt 28 évben.
Ezt követően Kalmár János, a Magyar Ufókutató Szövetség elnöke, író, újságíró, őstörténet kutató első eladásában a Georgia Guidestones rejtélyéről beszélt a hallgatóknak.

Kalmár János a Magyar Ufó Kutató Szövetség elnöke, író, újságíró, őstörténet kutató

Az előadásból megtudhattuk kik állnak az emlékmű felállítása mögött, az Új Világrend tízparancsolatáról, az iránykövek csillagászati vonatkozásairól, a fekete kockák és a Szaturnália ünnepéről, legvégül pedig a rejtett összefüggésekről a Georgia Guidestones üzeneteiből.
Rövid szünet után az előadása második részében az idegenekről és az intelligens tervezésről beszélt az összegyűlteknek. A témának 3 fő elmélete létezik, mégpedig a pánspermia teória, az intelligens tervezés és az evolúciós elmélet mikrobiológiai megközelítéssel. A témák bővebb kifejtése után a kivetítőn csak egy kérdés maradt a vetítővásznon az ott ülő érdeklőknek ami válaszra vár: ha a genetikai kód egy földönkívüli nagy tervező tenyérlenyomata, akkor ki tervezte a tervezőt?

Kalmár János a Magyar Ufó Kutató Szövetség elnöke, író, újságíró, őstörténet kutató

Az előadást követően kérdéseket tehettek fel a hallgatók az előadóknak. A kérdések és válaszok után Gál Imre, a gyomaendrődi Galaktika Baráti Kör egyik vezetője megköszönte az előadónak és a résztvevőknek, hogy eljöttek a rendezvényre.
A Galaktika Baráti Kör köszöni az előadónak, valamint a helyszínt és technikát biztosítóknak a sikeres közreműködést.

Cikk, fotó: Galaktika Baráti Kör


Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.