Álom és valóság

Időpont: 
2008/02/02 - 01:00
Település: 
Helyszín: 
Egy kis családi ház

Sziasztok!
Nagyon nehezen tudok erről írni.
18 éves voltam mikor egyik éjjel szörnyű álmom volt. Olyan volt mint ha valaki irányítaná az álmomat.Ha felkeltem és nagy-nehezen visszaaludtam: ugyanazt álmodtam.De most azt mesélem el ami meg is történt az álmomban és valójában is. A szüleim bent voltak a kórházban míg én egyedül voltam otthon. 19:15-kor áthívtam a barátomat szüleim engedélyével. Jól el tudta terelni a figyelmem az álmomról míg nem hívta fel a húga hogy a nevelőanyukájuk rosszul van. 23:28-kor elment.

A következő órákban tévét néztem, ami nem nagyon kötött le. Egyszer egy vakító sárga fény villant fel. Biztos voltam benne hogy nem a tévé, mert annak nincs ekkora fénye. Abban a percben úgy éreztem, mintha nem lennék egyedül, mintha valaki lenne ott (és nem egyvalaki). Azután nem emlékszem semmire. Mikor magamhoz tértem, nem tudtam hol vagyok. Az biztos hogy nem otthon voltam. Nagyon sötét volt. Egyszer csak elkezdett világítani valami fény. Nem láttam sokat, csak egy hosszú nyakú, 4 ujjú valamit. Azután (mivel nagyon félős vagyok) rögtön el is ájultam. Másnap otthon ébredtem. Semmi bajom nem volt, de nagyon féltem. Nagyon nehezen tudták kihúzni belőlem a félelem miatt, hogy mi történt. Mindenre másodpercre pontosan emlékszem. Még most is nagyon félek........:S
Tudom hihetetlen de igaz. Lehet hogy én egy kiválasztott vagyok.:S :(


Ossza meg ismerőseivel!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Egy kicsit fura ez a történet. Sose lehet tudni, hogy mikor mondunk igazat. De lehet, ha ennyire nehezen tudsz róla beszélni nyilván megtörtént. Én most elhiszem neked és bízom benned.

honnan tudod h negy ujja volt?

istvan21 képe

hat meg is kerdenek valamit toled mar tobtol halotam hogy o a ki valasztot mert valamit latot de fontos az lene hogy mire vagy ki valasztot halara vagy egy uj eletre mar el nezest kerek ha meg sertetelek csak kerdes lene .