A baljós árny

Helyszín
Badacsonytomaj
Időpont

Kirándulni mentünk jó pár haverral. Megpihentünk egy közeli panzióban. (Közel egy temetőhöz, és a Badacsony tetejéhez). Egy-két haver elhatározta, hogy szórakozzunk szellemidézéssel. Nem is ez volt a lényeg. Minden úgy történt, ahogy szokott. Ám szellemidézés közben furcsa érzés kapott el. Mondtam a haveromnak menjünk innen, mert elég rossz érzésem van. Elkezdtünk futni a szobánk felé. Mikor egy erős késztetést éreztem arra, hogy hirtelen elfordítsam a fejem balra. Balra fordulok, és azt látom, amint egy árnyékszerű valami hirtelen felénk mozdul. Aztán csak annyit érzek, hogy a haverom elránt a szobába és akkorra már elmúlt minden. Az egészben a legnagyobb érdekesség hogy csak mi ketten éreztük ezt a fajta sugárzást vagy rossz érzést.

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Hozzászólások

Permalink - nari küldte be 2009. 03. 15., v – 17:31 időpontban

Üdv

Tudom ,hogy ez nem ér semmit hiába is írom ,de azért elmondom a szellemidézés nagyon komoly dolog semmiképp sem szabad zargatni őket ha ők kapcsolatot akarnak veled bionyára meglessz .Amikor haverokkal vagy jó bulinak tünik ,de gondolj arra ,hogy ezt mesterek is sokat tanulják nem csak megidézem aztán bumm el is kell küldeni vagy ha ittmarad akár testi gondjaid is lehetnek ,gondolok itt energiaelszívás stb..

Gondold át mit teszel .lehet ,hogy rossz szellemet idézel meg aki rosszat akar.

Permalink - szellemidézés küldte be 2009. 04. 03., Pén – 18:31 időpontban

télleg ilyen komoly? és hogy érted azt h energiaelszívás. az illető napról napra gyengébb lesz v mi? tudnál még erről nekem mesélni. ha van msned pls add meg.