"Felkapcsolt lámpa"

Helyszín
Bácsalmás
Időpont

Hát az egész Bácsalmáson kezdődött. (Mellékesen hozzáteszem az időpontban nem vagyok biztos, de már régen volt és este volt akkor, azt tudom.) Szóval: A rokonokhoz mentünk nyaralni. Anyukám el akart menni a barátnőjéhez, ezért én és az apukám elkísértük.

Ott volt egy kisgyerek akivel én elszórakoztam míg ők beszélgettek. Akkor egy kis idő után kimentünk csak mi ketten és körbevezetett. Olyan furcsa érzésem volt már akkor. A többiek is kijöttek levegőzni meg cigizni. Mi eközben az eget néztünk egy ilyen csillagvizsgálóval. Mutattunk a többieknek is egy pár dolgot. De egyszer amikor már mindenki az eget bámulta, feltűnt egy nagy fény felettünk. Erősödött aztán egyre halványult és eltűnt. Olyan volt mintha "felkapcsolták volna a lámpát". Azt nem értem, hogy miért abban a pillanatban villant fel mikor mindannyian odanéztünk. Talán feltűnési viszketegsége van?! :) Azután egész este az eget bámultuk. Persze láttunk repülő dolgokat. Ami nem repülőgép meg helikopter volt...... Tudom, hogy sok ember látott már ilyet, de szerettem volna elmesélni.. Mindenesetre jól jönne egy újabb kaland.......:)

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Hozzászólások

Permalink - Anonymous küldte be 2011. 06. 23., cs – 10:21 időpontban

Elmondom neked Bácsalmás környékén szoktak lenni földönkívüliek. Nem is kevés és sűrűn le szoktak jönni, legaláb kb 2 hetente. Párat ufo-t már láttam, de 1 földönkívülivel találkoztam már párszor testközelből. Bár senkinek nem mondom, mert mindenki hülyének nézne.