Furcsa történetek - de megtörténtek!

Helyszín
Gyomaendrőd
Időpont

1991 nyara. Szombat délelőtt. Autóval családommal Gyomáról Mezőberényen keresztül Békéscsabára utaztunk. A mezőberényi vasúti átjáró előtt kb. 150 méterre egy férfi állt - zöldes nadrág, zakó, vörös haj - stoppolni szeretett volna. Integetett, álljunk meg. Mutattam, a kocsi megtelt - nem tudjuk felvenni. A visszapillantó tükörbe nézve mögöttünk nem láttam másik kocsit közeledni.

Kb. 5 perc múlva a Kamut felé menő útkereszteződés közelében nagy megdöbbenésünkre ott állt a zöld ruhás, vörös hajú férfi. A meglepetéstől dermedve hajtottunk tovább, ugyanis ezalatt a kb. 6-7 km. útszakaszon bennünket nem előzött meg másik autó! Akkor hogy került oda emberünk!? Csak 15-20 km. kerülővel jöhetett volna ismételten elébünk! Ha mégis egy autó megállt és felvette, az legalább 1 perc, utána nagyon nagy sebességgel meg kellett volna bennünket előznie az ismeretlen autónak, sőt látnunk kellett volna, hogy előzés után megáll és a zöld ruhás férfi kiszáll belőle. De ilyen nem történt!

Hetekig figyeltük ezt az útszakaszt, többször lemértük a sebességet, időfaktort stb., de magyarázat nincs.


Térkép

Koordináták: 46.767692, 21.002004

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Hozzászólások

Permalink - Anonymous küldte be 2010. 03. 16., k – 21:56 időpontban

ajjoj

Permalink - Anonymous küldte be 2010. 05. 08., szo – 14:35 időpontban

ez hülyeség...lehet,hogy felvette valaki...és egy rövidebb úton elvitte....vagy pedig levágták az utat vlmi ösvényen....kész...

13 év 4 hónap

Permalink - gary küldte be 2010. 07. 25., v – 01:58 időpontban

ez nagyon sok minden lehetet...lattak a ferfi arcat pontosan???milyen gyorsan ment el elotte az auto?meg lehetett nezni az arcat pontosan,h o lehetett e az kesobb is?? uti hostel,esetleg kandy kamera,vagy valami ilyesmi, bar 91 ben ,vagy akarki poenkodott...
szerintem ez meg tul keves akar milyen feltetelezeshez is!

Permalink - Anonymous küldte be 2010. 10. 20., sze – 19:28 időpontban

szerintem valami szivatás és 2 ember ált az ut szélen!!

Permalink - the nexus küldte be 2011. 05. 04., sze – 19:46 időpontban

Velem is történt meg már ilyen.
Csak épp szellemekkel.
megrázó volt amikor észrevettem valakit lejönni a lépcsőn.
Az az ember szerintem ugyanaz volt.

Permalink - mónika küldte be 2011. 06. 29., sze – 21:51 időpontban

sziasztok!!!!!!!Mónika vagyok:. nemrég olyasmi történt velem ,amit sokáig nem mertem elmondani senkinek,minden hajnal tájban,4-és 5- között.furcsa hangot hallottam, az ágyam végéről ,aztán a lábamtól az egész testemet nem éreztem teljesen megdermedtem, még hangot se tudtam kiadni magamból,és utána a takaróm el kezdett emelkedni és olyan volt mintha valami jönne fel alatta ,és mikor felért mindig a bal oldalamra érkezett , vagyis mellém, az arcomat valami levegő csapta meg utána .nem féltem nem is fájt és aztán már tudtam mozogni .de az is furcsa hogy a férjem ebből nem vett észre semmit 5-alkalommal történt ez meg velem.kivel történt még ilyen kérem írjon nekem!!