Gömb ufó

Helyszín
Veszprém
Időpont
-

Tiszta kék ég volt . ÉNY-i irányból haladt DNY-felé . Megjelent a látohatáron egy fénylő gömb formáju tárgy .A Bakony hegy irányából repült veszprém felé .Repülési magassága kb. utaszálitó gépek repülési magasságának felelt meg . Hangtalan volt,nem húzott kondenzcsíkot maga után. A fénye fehéres színű volt, de az is lehet hogy a nap fényét verte vissza . haladási vonala egyenes,a várost elérvén tett egy bal kanyart, majd ugy haladt egyenesen egy rövid ideig .
Aztán megált,egyhejben lebegett,majd elindúlt balra haladt egy kicsit, megit megált . Ezt még egyszer megismételte , majd elhúzott a balaton irányába .


Térkép

Koordináták: 47.109, 17.927091

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Hozzászólások

Permalink - Ypszilon küldte be 2012. 08. 21., k – 06:49 időpontban

Tegnap, 2012. augusztus 20. tüzijáték után 5-10 perccel Óbuda Újlak I. számú gödör felől nézve (Perényi lejtő) először egy, majd néhány másdoperc után még egy repülő objektum jelent meg délnyugat (Remete-hegy felett) felől narancssárga, majdnem piros (nem villogó), nagyfényű, de nem erős fényerejű (mint egy halovini töklámpás fénypontok. Az egyik elment nyugatnak, a másik megállt a Mátyás-hegy felett, majd elhalványulva eltünt. Alig 1 pec múlva a Mátyás-hegy és a Remetehegy között feltünt ugyanilyen színű és nagyságű, de 4 (négy) fénypont, aemllyek közül rövid időn belül elhakványult, majd eltünt egy. A másik három egészen a Mátyás-hegy felettig eljött, majd délre fotdulva, a Gellért-hegy felé menve eltüntek a látóhatárról.