Hajnali látogató

Helyszín
Miskolc
Időpont

Én nem sok mindenkinek mondtam ezt a sztorit mert nem szeretném ha full gyogyósnak néznének. 11 éves voltam és akkoriban egy hatalmas nagy szobám volt ami erkélyes volt.Az erkély ablaka alatt volt az ágyam és a jobb oldali falon volt egy hatalmas tükör a falon.A roló nem volt lehuzva és tiszta volt a kilátás.... A következő történt. Hajnali 2 fele vagy hamarabb arra kelteem fel hogy halál félelmem van és a takaróm alatt vagyok és tocsogok az izzadságomban.A szobámból nyilt egy ajtó és ott a szüleim szobája volt. Ők aludtak... vissza térve rám, lassan a jobb oldalamra fordultam és mint ugye egy 11 éves gyerek kikukucskáltam... ahogy lehuztam a fejemről a takarót a tükörben láttam az erkély ablakát és a tükörből azt láttam hogy az erkélyen egy kis ufó lény áll piros ruhája volt szürke bőre hataalmas nagy fekete szemei,és engem bámúl..... És most tudom jön az hogy ezzel a gyerekkel mi van, de közlöm hogy azóta én 100% ban hiszek az ufokban. Vissza térve aztán ugye persze annyira megijedtem hogy egyből vissza huztam magamra a takarót, és mint a sakál teli torkom szakadtából orditottam hogy anyaaaaa apaaaaaaa de mint egy rossz horrorfilmben mint ha halottak lennének nem halottak...érdekes. Akkor már igen csak féltem és nem tudom miért de ugy éreztem hogy ez csak rossz álom vagy nemis tudom mi, és bátorságot vettem arra hogy egy kb 1 mp-re hátramra fordulva gyorsan megnézzem hogy tényleg áll-e valami ott az erkélyen. Hát megtettem és ugyan ott állt és rám nézett egyenesen nekemszegezve a tekintetét és ami a durva volt hogy nagyon csunyán nézett rám.... Akkor már úgy voltam hogy ami a torkombol kijött max orditottam hogy anya apaaaaa és akkor anyám felébredt valami csodával határos módon, és rendesen megilyedt tőlem hogy nézek ki.... izzadtan hulla fehéren, befulladtam ugy hogy diaphilint kellett bevennem vagy 5-öt hogy meg ne fuljak ugy meg voltam zakkanva... Nem beszéltem eről én soha senkinek csak egy két barát tudja. Én nem tudom de ugy érzem hogy ez velem tényleg megtörtént és hiszem hogy léteznek. Sziasztok.

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Hozzászólások

Permalink - dhy küldte be 2009. 07. 02., cs – 14:55 időpontban

WOW ez nagyon durva. én elhiszen. teljesen átérzem ami veled történ. én még nem láttam ufót csak úgy éreztem mintha vki lenne a szobámba. ordítani akartam de nem akartam h szüleim felébredjenek. majd elfordultam behúztam magam a paplan alá és próbáltam elaludni. nem ment. ekkor ösze szedtem miden erőmet, felálltam és felkapcsoltama villanyt. tudom ez most nem tűnik nagy dodolgnak de azt éreztem hogy ha felállok egyből nekem "támad" aza valami. hát fölkapcsoltam a villanyt. az érzés enyhülni kezdett majd villany mellett aludtam el. megtudnád esetleg adni az msn címedet?

Permalink - ufonauta küldte be 2009. 09. 14., h – 18:53 időpontban

Válasz dhy üzenetére

szia!nekem is folyton ilyen érzéseim vannak ezzel kapcsán,állandóan úgy érzem hogy vki figyel vagy akármi és nagyon nyugtalanító.igaz csak 12éves vagyok éy nem kéne ilyenekkel foglalkoznom de nagyon szar érzés így minden nap elaludni...

Permalink - kis Pónác küldte be 2009. 11. 26., cs – 17:55 időpontban

Sziasztok! Én is ugyan ezt érzem esténként mintufonauta télleg xar érzés és ez minden éjjel...huhh nm kivánom senkinek.!!:)