A hálószobai látogató

Időpont: 
2002/01/02 - 03:00
Település: 
Helyszín: 
Otthon

Úgy 8 éves lehettem. Hajnali 3 környékén felkeltem nem tudtam vissza aludni, forgolódtam össze vissza.A végén el kezdtem nézni a plafont amikor egy fura valami jelent meg rajta. Nagyon megijedtem és a paplan alá bújtam. Kinéztem nem volt ott semmi, kinéztem a folyosóra nem volt kint senki. Visszafeküdtem és furán érdekes módon elkezdtem izzadni, lehet az ijedtség miatt nem tudom. Próbáltam elaludni de nem bírtam. Egyszer csak valami halk zúgást kezdtem hallani és az ajtóm előtt egy árnyék vetődött le. Ahogy közeledett egyre hangosabb lett a zúgás. Aztán egy fura hosszú ujjú valami megfogta az ajtómat és bejött. Ahogy megláttam lepergett előttem az életem. Vöröses szemével végig nézett és közelebb jött, akartam valamit mondani de csak dadogás jött ki a számon.Úgy nézett ki mintha oldalra fordította volna a fejét és mintha mozgott volna a szája de a sötétben nem tudtam annyira kivenni. Kb 140 cm környékén lehetett és a feje mintha sólyomhoz hasonlított volna és a feje csúcsos volt. Aztán közelebb jött már majdnem az ágyamnál volt én meg azt se tudtam mit csináljak de aztán a keze kéken elkezdett világítani hátralépett egyet és eltűnt. Ezt csak a szüleimnek mondtam el ők meg azt mondták hogy rosszat álmodtam. De én tudom hogy nem álom volt. Másnak meg nem merem elmondani mert azt hiszik hogy lökött vagyok :S. Na mi a véleményetek?


Ossza meg ismerőseivel!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Hát. Ez elég durva. Igazából nem tudok semmi okosat most neked mondani. Nekem még sosem volt semmi ilyen élményem. De azt elmondhatom, hogy biztos megtörtén! Mivel zúgást hallottál. Az esetek 90%-ban az emberek mindig zúgó, búgó hangról számolnak be ilyen élményekkor. És mivel, hogy csak 8 éves voltál így gondolm akkor még nem ismerted ezeket a dolgokat, tehát nem tudtad magadnak bemagyarázni, hogy zúg meg minden. A szüleid. Lehet azt modnták, hogy csak álmodtál de lehet az is, hogy velük is aznap megtörtént. Minden szülő védi a gyerekét az ilyenektől. Gondolj bele. Ha elmodnja, hogy igen itt volt akkor a gyerek jobban bepánikol és nagyob az esélye, hogy tényleg elkezd képzelődni. Viszont az 100% hogy nem álmodtál.

én velem majdnem ugyanez történt csak én nem tudtam hogy közelebb jött e az a valami e az ágyamhoz mert én is a paplan alá bújtam és engem is kivert a víz.
anyukámék nekem is azt mondták hogy álmodtam!

ne haragudjatok sracok ezert ram de szerintem tudom a valszt a kerdesetekre!!!:(
az a valami amit latatok nagyon jol ismerem mi az.annak a lenynek az a neve h Mumus es a gyerekeket ilyeszgeti!!!! a viccet felre hagya,mondtad h sipolast hallottal a fulednel vagy benne.a halucinaciok tobbsege fulzugassal kezdodik vekonyabb vagy melyebb hangal. es egyebkent mi volt az amit a plafonon lattal letudnad irni??!!

Az árnyék rendes ember alakot "mutatott".