Tűzgömbök

Helyszín
Házon belül, szobában
Időpont
-

10 éves koromban megismertem a bibliát,es tanulmányozni kezdtem azt. Heteken belül mély hitet alakítottam ki,és esténként imádkoztam....amikor is egy alkalommal az ágyamban feküdtem...az ablakkal szemben. Az ablakban kettő tűzgolyóhoz hasonló gömb alakú valami jelent meg, és másodperceken belül átjöttek az üvegen,de semmi nem sérült meg. Nem volt hangja és nem adott ki hőt sem. Odarepültek elém, a lábaim felől az ágy felé, a rajtam lévő takaró pedig megemelkedett és lebegett felettem kb 40-50 cm re. Ezután már csak reggel ébredtem fel ,anyám mellettem volt es ébredéskor rögtön nyugtatgatott hogy neféljek! (Ebből tuttam hogy nem álom volt) ..
Továbbra is fojtattam a bibliakutatást,es megprobáltam anyámat is rávenni hogy hidjen benne....mivel ő ateista, vagy isten ellenes volt a szegénységünk miatt.
Egy alkalommal édesanyám is tanulmányozni kezdett....akkor én a szobaajtóba ültem és néztem halgattam....amikor is a bal válam felől egy nagyon fényes emberhez hasonló ,valamiféle szárnyakkal rendelkező jelent meg...engem pedig valami erő bedobott a szobába...kb 2-3méterre a radiátor alatt fekve érkeztem...közben a fényes valami az ajtó melletti szekrényen átment...a szekrényen lévő dolgok csörömpöltek eldültek...ennek anyám a két vendég és én voltunk a tanúi.
Ahogyan fojtattam tovább a tanulast kutatást...közben miskolcra jártam a 114.számú középiskolába. Észrevettem hogy ahol járok arra elektromos zavarok jönnek létre. Ahogyan a faluban este végigmentem az útcán sorra kapcsolódott le minden világítás amelyek előtt elmentem. Miskolcon ugyancsak ez történt . Ebben az időszakban kezdtem magamban is érezni valami rendellenességet. Sorra találkoztam ojan emberekkel akik ismertek annak ellenére hogy sose láttam őket,es ojanokat mondtak rólam amiket csakis én tudhatok. Vagy éppen az érzelmeimet mondta el amit abban a pillanatban éreztem vagy gondoltam.
Ekkor voltam 14-15-16 éves. Anyám közkedvelt ,hagyományos boszorkánysággal próbált megvédeni, pl kistányérba só és kenyér az ágyam mellett....mivel minden éjjel látomásaim voltak...(sokáig naplót vezettem ezekről...amit később elégettem) jelenleg is megint elkezdtem leírni amik a fejemben vannak és teljesen biztosan NEM emberi tudomány !! De már hónapok óta nem fojtatom.
Nos ezen korszak után mikor már felnőtt voltam,25 éves egyszer csak megjelent egy tőlem pár évvel fiatalabb fiu,aki így köszönt nekem: "szia megjöttem, mert hívtál" erre én zermészetesen megkérdeztem hogy ki ő, elmondta a nevét( teljesen átlagos emveri név : R.ferenc) es elmondta az egész életemnek főbb eseményeit...erre én ledöbbentem....ő pedig azt mondta hogy megtalálta végre a legfontosabb személyt....onnantól kezdve mindig jött hozzám ,a "nyomomban volt" mindig. Említette a gyerekkori tűz gömböket is, a világító személyt is (Rafael angyalnak nevezte)
Egy alkalommal ....mivel nagyon érdekelt honnan tud enyi mindent...megkérdeztem ki ő? Hogy emver e ,vagy ufo, vagy mi....erre ő azt mondta nem vagyok felkészülve rá...de én erősködtem hogy akarom látni mi e!!
Erre ferike...lehajtotta a fejét es felemelte...a fogai hatalmasra nőttek és vörösen izzott a szeme, a kezein a körmök hején csontkarmok voltak....oriási sokkot kaptam....napokig nemtértem magamhoz.
Ezek után ferike elkezdett "tanítani" ...azt mondta hogy én harcos vagyok ,es hamarosan a világegyetemben egy nagy háború lesz ,ahol a lázadók és a teremtők hatalma fog összecsapni, és ebben a föld is részt fog venni....felsorolta és elmondta meik csillagképben vanbak lakott bolygók, és látomásban megmutatta mien ott az élet....egy alkalommal ugyanígy megláthattam a "NAGY TANÁCS "-ot ,ahol álítólag minden döntés születik.....és hónapokon keresztül tanított ferike....
Mára így lettem médium...látom a multat,jövőt, a testben a szervekben felfedezem a betegségeket,rendellenességeket, némelyeket megis tudom gyógyítani, de a képességeim nagy részben a JÓ ÉS ROSSZ TUDÁSÁNAK ISMERETE,ami azt jelenti hogy egy hang ,érzések álmokban látom hallom az igazságot és a körülöttünk lévő más lényeket,mas világokat. Pl a Jupiteren lévő ....lázadó ...fajt, vagy a sirius B nevű bolygón a Nagy tanácsot,es amiket mondanak..stb. Ezt kezdtem el leírni megint...amit már kamaszkoromban többször elkezdtem...de mindig elégettem,mivel bizonytalan vagyok, MI EZ? MI TÖRTÉNIK? KI VAGYOK ÉN? Stb...ezek már már felőröltek.
Szóval mára már médiumi képességeimmel élem az egyszerű munkás életemet. Képességeimet NEM használom ,csak ritkán baráti és családi körön belül. De viszont még mais erősen érdekel hogy mi lehet ez ami velem történik.
(Az un. FORRÁSKÓDEX az a könyv amit írok jelenleg,az emberi "teremtéssel" kezdődik....nagyon meglepődne a világ ha elolvasnák azt amit láttam az un. Édenkertről a fáról stb...mert bizony azok a szavak a bibliában nem a földön létező dolgokról szólnak...pl a jó és rossz tudásának a fája nem egy igazi fa...csak így nevezik jelképesen....ha önöket érdekli ez a fajta történetem...küldhetek pár képet pár oldalról...
Tisztelettel:
Balázs Gábor
az utolsó forrás....már ahogy a fentiek hívnak engem...nemtodom miért...


Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Hozzászólások

Permalink - Mária küldte be 2023. 03. 11., szo – 17:01 időpontban

Szia. John halad a könyv?