Ufo, vagy Nemzetközi Űrállomás?

Helyszín
Vásártéri lakótelep garázssor
Időpont

Szeretnék bejelenteni egy nemrég észlelt dolgot!
A mai napon (2011.08.23.-án) 2 ízben indultam neki bicikli túrázni gyomaendrőd körül. A második alkalom igencsak sötétbe nyúlt, ezért nem merészkedtem ki a város szélére, illetve a gátra... Nem hittem volna hogy így is látok majd valamit. Sajnos, vagy sem azon kevesek közé tartozom, akik több ízben láttak már csészealjat és léptek kapcsolatba már idegen civilizációk küldöttjeivel. Jelzem ez nem rendszeres és általános dolog, utoljára 2006 nyarán láttam UFO-t.

A mai napon viszont, amit láttam ismét felidézett bennem néhány emléket. Igaz csak néhány pillanatig láttam,de láttam... 21:30 körül haza érkezve a garázsunk sötét ajtaja előtt felpillantottam az égre. Mintha valami késztetésem lett volna erre-igaz a csillagos égbolt mindig gyönyörű számomra-. De ekkor megpillantottam egy suhanó objektumot a házunk felett délkeleti irányban. A lapos tetőnktől számítva kb. 100méter magasságban lehetett és nem volt fényes. Valójában nem is vettem volna észre, mert a sok csillag közt ha nem mozog nem is látom. De mozgott, ezért el tudtam különíteni a fényeit. Az objektum maga kör alakú volt, alján kis fénysorok 2 csíkban. Egyik fehér és a másik narancs színű. Lassan haladt, majd irányt váltott és szem elől tévesztettem. Amikor feljöttem a szobámba felkerestem egyik barátomat, hogy elmondjam mi történt, de azt mondta hogy biztosan egy Nemzetközi Űrállomást láttam, ami éppen hazánk felett halad el. Azért írtam ide mindezt, hogy megerősítést nyerjek ennek kapcsán többektől, vagy ha esetleg látta még valaki, akkor ki tudnánk elemezni jobban a dolgot. De ha igaz is, hogy űrállomás... miért ilyen közel repül? Miért kör alakú?, és miért vált irányt ok nélkül?... Kedvem lenne a helyi gátra kimenni még nézelődni de egyedül nem merek. Lehet hogy látni vélnénk még furcsaságokat! Szép estét mindenkinek!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Hozzászólások

Permalink - Anonymous küldte be 2011. 09. 14., sze – 14:22 időpontban

jó az anyag, mit szedel?

Permalink - Anonymous küldte be 2011. 10. 27., cs – 23:07 időpontban

Szeretném meg erősíteni az el mondottakat azon az estén én is láttam. gyomaebdrődön voltam , és ahogy kocsikáztam haza szarvasra 22.óra körűl láttam egy szűrkés kör alakú valami volt . Olyan mintha ledek égtek volna rajta csak nem az alján hanem körűlötte , nem mertem a kocsiból ki szállni csak meg áltam és néztem , mozgott tőllem 3-4 száz méterre de nem magasan és el suhantt , mintha ott sem lett volna . agusztus 23. volt 22 órakkor.

Akkor ugyanazt láttuk!
Nem szállt magasan,hangtalan volt és ledek voltak az oldalán.
Az objektum maga kör alakú,és 3, a géptesthez tartozó elemet is láttam,ami középröl jött kifelé.. azon is ledek voltak...-ezért gondoltam hogy lehet műhold.. De szerintem nem az volt!!