Ufóészlelés Dunaújváros és Adony között

Időpont: 
2009/07/09 - 12:00
Helyszín: 
Dunaújváros és Adony között

Szavahihető ismerősöm mesélte. Rendőrségi járőrözés közben, ahol négyen voltak, és mind a négyen látták. A 6-os út felett egy nagy sebességgel jobbra-balra haladva a főút felett egy fényes tárgyat láttak. Sem helikopter, sem repülő nem lehetett, de még lézerfény sem. Utána indultak a rendőrautóval. Az adonyi gázátemelőnél eltűnt kis időre. Megálltak, kiszálltak a kocsiból, de nem láttak semmit, aztán rövid idő múlva a Duna felől feltűnt,és észak felé elhúzott.


Ossza meg ismerőseivel!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Sziasztok

Hiszek ismerősödnek, mert én Dunaújvárosban élek és láttam ehez hasonló "történést".
Én speciel haverokkkal voltam a Dunaparton, beszélgettünk, Mulattunk :) még az egyik ismerősöm megnem látott az égbolton, elsőnek csak egy később még 2 fényt. Rögtön nekünk is szólt és láttuk ahogy az egen 3 fény megy egy irányba.
Helikopter, repülő azért nem lehetett, mert úgymond közel voltak és a hangját lehetett volna hallani, és a fényük nem villogott. kb. 4 percig láttuk folyamatosan míg egyszer csak fel nem szívodtak! Igazat mondok ha nem hiszitek gyertek ti is MÓKÁZNI! :)

Neken még videóm is van róla ;)

háát ha hiszitek ha nem a földön is élnek "ufok" ami földönkivülit jelent de nasa nyelven ufonak hivják mind1 térjünk a lényegre. hazafele jöttem motorral egerböl egy nagy síkságon egy auto se volt, és arra lettem figyelmes hogy a szántó földön átrohhan 3 ember és kb olyan 4,5 méteresek lehettek... és ez nem vicc mint a filmekben valamiért a szántóföld egy kincs nekik.