Vörös fények Fóton

Település
Helyszín
Fót Móricz Zs.út
Időpont
-

Ma este (2012.03.04. este 18.20) Fóton, halványan pislákoló vörös fényt láttam a szemben lévő ház felett. Fiamnak mondtam: -Nézd már, mi az?
Mire a standard választ kaptam: -Csak a Vénusz, vagy egy meterológiai ballon :-)
A fény lassan kialudt és arra lettünk figyelmesek, hogy a domb felől, kb.45 fokos szögben egy erősebb vörös fény érkezik! Mikor arra a pontra ért, ahol az előző kialudt, szintén lebegni látszott, majd lassan elhalványult, de a következő menetrend szerint érkezett! Annyira megdöbbentünk, hogy még arról is elfelejtkeztem, hogy felvegyem, pedig a telefon a zsebemben volt. Sajnos nem tudom, hogy mielőtt kimentünk, hányszor játszódott ugyanez le, és mivel indulnunk kellett, azt sem tudom, hogy még hányszor történt! Ami biztos: Nem volt repülőgép, helikopter, lampion,(lampion nem lehetett, mert szabályos 45 fokban repült) sem valami általam ismert tárgy!


Térkép

Koordináták: 47.589438, 19.194966

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Hozzászólások

Permalink - Area15 küldte be 2012. 09. 01., szo – 19:17 időpontban

Szia! Ugyanezt szeretném megerősíteni!
Mi a párommal Balatonkenesén a Honvéd Kemping vendégei voltunk és több ottani horgász és pihenő látta a jelenséget rajtunk kívül.
Balatonkenesétől nyugatra Alsóörs-nél a hegy mögül tűntek fel a furcsa piros fények.Szintén 45 fokos szögben emelkedett nem nagy sebességgel és megállt.
Állt helyben és várt egy másik piros fényt, és kötelékben nagy sebességgel fényét vesztve eltűnt.
A megfigyelést könnyítette ,hogy Csendes volt a víz nem voltak hullámok és horgász társaim sem kurjongattak. Hang nem kísérte a fényeket.
A fényekből 6db volt összesen. Egy felszállt mellé szált egy és elhúztak felfelé nagyobb szögben.