Vendégkönyv

Fórumok: 

Kérjük mondja el véleményét, amelyet másokkal is megosztana.


Ossza meg ismerőseivel!

Új hozzászólás

Gratulálok!

Csak így tovább!

Szokták mondani, hogy nehéz elkészíteni, de még nehezebb életben tartani.......

Vannak emberek akik nem merik nyilvánosságra hozni az "ilyen típusú" élményeit , mert utána szószóros értelemben hülyének nézik.

Vannak események amik magyarázatra szorulnak -> erre a "tömeg": vannak emberek akik kezelésre szorulnak! Érvek ellenérvek!

Voltam része ilyen eseményeknek.
Aki akar nézhet "hülyének" :)

Sziasztok!
Csatlakozok Kereki Laci barátomhoz!
Nagyon kevesen tudják rólam,de nekem is voltak ilyen élményeim!
Nem is szívesen osztom meg másokkal az élményt,csak olyanokkal akik átéltek,vagy legalább nem néznek ezért hülyén rám. Most szakítok mégis ezzel!
Igenis volt élményem,és nem érdekel ki mit mond rá,mert ami megtörtént az megtörtént! Ezen mások véleménye /főleg negatív/ nem változtat! Ismerve mások rossz természetét,tudom jól, hogy a nyomdában /5 és fél vél év elteltével/ még most is beszédtéma vagyok,hát adok egy kis témaalapot megint! Ne unatkozzanak műszak közben! Pedig.... ezt nem is nekik írom,csak tudom eljut odáig is!!!
Mindenkinek üdv! Hegyesi Zoltán

Nagyon örülök a honlapotoknak,gratulálok,további sok sikert kivánok.

Nagyon frankó az oldal!egyszer nekem is volt ilyesmi UFO-hoz hasonló dolog amit láttam.Kb. 5 évvel ezelőtt nyáron nézte a családal a tv-t és csak úgy kinéztem az ablakon és láttam, hogy valami gömb megy az égen. Gyors felpattantam szoltam anyumnak és ekkor ő is meglátta.Feláltunk és gyorsan felszalattunk a házunk teraszára, de mire felértünk a kb.10cm nagyságú gömb már sehol se volt.Hát ez volt az.Nem tudom mi lehetett az de azóta nagyon érdekelnek ezek a dolgok.

Gratulálni szeretnék az oldalhoz. Rendkívül színvonalasra sikerült és biztos vagyok benne, hogy a tartalma is folyamatosan bővülni fog. A Gyomaendrődi GBK szinvonalasan jeleníti meg a hazai UFO-kutatást, amiért csak elismeréssel tartozhatunk. Külön megtiszteltetés számunkra, hogy felvállaltátok a Magyar UFO Díjat!
Megérdemeltétek.

Én is csak csatlakozni szeretnék az önök véleményéhez!Az oldal jó és interaktív!

Kedves főszerkesztő!
ha lehetséges, szeretném,hogy ez az oldal bővüljön! Szeretnék többet megtudni ezekről a témákről!
ÜDVÖZLETTEL: Tamási Antal

Üdvözöllek!

Gratulálok a honlaphoz, éppen mi is most indítottuk újr a honlapunkat és elötte bizony végig néztük a hazai szervezetek, klubok honlapjainak megjelenését. Igen színvonalas az oldalatok!

Üdv.: ifj.Balog Imre

Kedves Galaktika Barati Kor!!

Gratulalok a Honlaphoz!! Nagyon tetszik, nagyon latvanyos!!!
Csak igy tovabb!! Kivancsian varom az uj cikkeket, uj hireket!! Kulonosen tetszik kis varosunk, Gyomaendrod kepei!!! :-)

Tovabbi sok sikert, es osszetartast kivanok!!

Mindenkit Udvozlok:

Gal Zsuzsi

Kedves Galaktikások!
Gratulálok a honlaphoz! Nagyon szép, igényes és tartalmas.
Sok sikert kívánok a további munkátokhoz.
Üdv
Andris

Kedves Honlap látogató Barátaink!
Örülünk,hogy honlapunk tetszéseteket elnyerte. Gratulációt köszönjük,észrevételt,véleményt szivesen látunk.
Baráti üdvözlettel: GBK

Nagyon érdekes, jól megszerkeztet honlap

Üdvözlöm a Baráti Kőrt, s gratulálok a honlap megjelenéséhez.
A gabonakörökről szivesen olvasnék komoly megállapítást, ill. vizsgálati eredményt.
Az utóbbi időkben nem hallani ezzel kapcsolatos információkat.
Köszönöm, s kívánok minden jót.

http://www.sg.hu/cikkek/42661

ajánlom mindenki figyelmébe ezt a cikket, akik gömböket láttak :)

Gratulálni szeretnék az oldalhoz. Rendkívül színvonalasra sikerült és interaktívra!
Nagyon érdekeltek az UFO-k mindig is. Ezen az oldalon megkaptam egy pár választ, ami engem érdekelt, mint például, hogy mit is jelentenek pontosan egyes kifejezések "Fogalomtisztázás" mert én sem voltam tisztában ezekkel.
Üdvözlettel: Balla Andras

Üdvözletünket küldjük a HUFOCON 2006-ról.

Örülök, hogy itt lehettem és megoszthatam az átélt emlékeimet veletek. Továbbra is figyelemmel kísérek minden reakciót :)

Üdvözlet Zalából. Nagyon tetszik a honlap. Gratulálunk hozzá. Jó egészséget kívánunk a klub minden tagjának.

Helló mindenkinek!
Kivűlállóként is "Kellemes Húsvéti Űnnepeket"kivánok minden tagnak,és érdeklődőnek!

Nem tudjátok, hol lehet megvásárolni ezt a könyvet:
Oláh András - Rejtélyek megfejtései
Alcím, Csak hala(n)dóknak

Már kizárólag antikváriumban kapható a Rejtélyek megfejtései. Keress rá a neten, megtalálod, hol. Ezen kívül az scannelt formában is fent van az Oláh András fan club oldalán (használd a googlet!).

Régebbi Galaktika és Metagalktikáim eladók.

régota olvsok ufo ujságot de interneten mostanába olvasom a honlapot nagyon tetszik.ezután mégjobban fog érdekelni köszönöm önöknek maradok hű olvasojuk

nagyon tetszett az aranyi laci előadása.hasonló programokat is szivesen látogatnék meg.remélem lessz folytatása

Minden kedves Galaktika klub tagnak sikerekben és jó programokban gazdag új évet kivánok.!!Mi van az vide programotokkal?

Galaktika 1-60-ig,Meta1-7-ig csak egyben eladó.

Az Ufó Esettanulmányokhoz nem lesz feltöltve több anyag vagy régebbi?
(A régebbi történeteket is szívesen elolvasnám a ha vannak.)

Természetesen lesz korábbi esettanulmány is a honlapunkon,de még időben nem jutottunk oda, ezek az esetek is felkerüljenek.

Köszönöm a választ, és várok türelmesen.

Gratulálok a Galaktika klubnak az elismerésért és a díjért. előleg is, utólag is ... Bartik Lajos

Az ufó kongresszus tényleg rossvellben lesz ?
Kicsit messzinek tünik.....

Kedves Barátok!Van lehetőség rövid videók megtekintésére?
Üdvözlettel:Arwen

Kedves Arwen!!
A mi honlapunkon,nincs ilyen lehetőség ,de szivesen ajánlom az ufoszovetseg honlapját..Pontos elérhetőség a Linkekben.Itt számtalan filmet talál..Üdv:Gál Imre

Több mint hatvanan vettek részt azon a szenzációs előadáson ,amit Kalmár János meghivott előadó tartott,májusi rendezvényünkön.A közel hatórás programot csak abbahagytuk és egy későbbi időpontban folytatását tervezzük.Továbbra is várjuk szives érdeklődésüket..Figyeljék az aktuális híreinket...A rendezvényről készült képek a képgalériában találhatok..
Üdvözlettel:Gál Imre

az előadás szövegét nem lehetne betenni valahogy ?

admin képe

Nagyon jó volt a mostani Galaktika Baráti Kör összejövetel.

Kedves werthm!
Az előadás nem lett rögzitve,meg ember legyen a talpán aki ,egy ekkora információt begépel és képek nélkül élvezhetővé teszi..Hat órás volt az előadás..Némi kevés kárpotlás lehet a július 28-ai nyilt nap ahol a Kalmár úr ismételten Gyomán tart előadást igaz rövidebb programban..El kell jönni,és meghallgatni az egész napos programot...Igérem szenzációs lesz!!!!
Üdv:Gál Imre

Gratulálok a honlap készítőinek, nagyon színvonalas,jól áttekinthető és értelmezhető.

Gratulálok az oldal készítőinek!Ritkán látok ilyen jól áttekinthető,színvonalas honlapot!

Nem találom az Oláh András Fan Club weboldalát! Tud vki segíteni?

Barátaim! január 24. M2 13.45-14.40 Az UFÓK története - Mítosz vagy realitás? (Die Ufo-Story - Mythos oder Realität?) Kötelező film mindenkinek!

Nagyon jó az oldal, szép, és igényes.

Ha már békés megye, az alábbi linket is érdemes megnézni, bár kicsit elhagyatottnak tűnik, de jó a kezdeményezés, onnan találtam ide.
www.scifiportal.atw.hu
Hátha lesz belőle valami...

Helló mindenki szerintem nem rossz ez az oldal de egyvalamit nem találtam meg és azt szeretném megkérdezni
Szalontai Kriszta ennek a hölgynek keresek elérhetőségét sok történetet fordított sok oldalon de egy helyen se volt meg az elérhetősége (pl fordította pl a kristálykoponyát)
Sajnos csak ennyit tudok róla :S remélem valaki meg tudná irni nekem ezt előre is köszönöm.

Ma 10 éve anna, hogy elhunyt Keviczky Kálmán...
Most érkezett a hír: 67 éves korában elhunyt szerett fia, Attila Béla von Keviczky, a Montreáli Egyetem matematika professzora. :-(

Gratulálok a honlap készítőinek, nagyon színvonalas áttekinthető és értelmes.

Hogyan lehet csatlakozni körbe abban az esetben, ha szeretnék...mivel régen érdekel ez a téma ...

Lovascsajszi képe

Hát, nehézkesen de el tudtam olvasni... :)

Boldog Új Évet Kívánok minden kedves gyomai barátomnak!

Lovascsajszi képe

Kedves ,, Anita˝! Én most ide válaszolnék, mert ezt úgy is hamarabb elolvasod : Eddig nem hittem a szellemekben és ebben a lélekvándorlásos sztoriban! Szellemekben sem nagyon hittem, de mostanság sok fura dolog történik velem! Egyik délután a suliból hazajöttem és elvágódtam az ágyon, sajnos mostanság éjjel-nappal hulla fáradt vagyok ( nem tudom mitől, de aludni sem tudok) Feküdtem az ágyon és egy furcsa állapotba kerültem! Nem éreztem a testem, csak vallami könnyedséget és elkezdtem beszélgetni... hogy kivel? Magam sem tudom! Szerintem saját magammal, de az ,,IGEN˝-re elkezdett recsegni a szekrény, a ,, Nem˝-re, pedig csend volt! Az a furcsa, hogy nem emlékszem hogy miről is volt szó, de betudtam az örökös stressznek és a fáradtságnak... De vasárnap elmentem egy helyre! kezembe nyomtak egy könyvet ,, lélekvándorlás˝ a címe és nagyon sok érdekes dolog van benne! Pl: Ha nem tudsz elengedni egy ,, lelket˝ akkor az megbetegít... nem tudom ez nekem már kicsit átcsap a reinkarnációba, amiben sajnos megint csak nem tudok hinni... A könyv dimenziókról, szellemvilágról, ír... állítólag van a mi világunk, van egy olyan dimenzó ahol az ,, ittragadt lelkek vannak˝ és akik nem ragadnak ott, azok másik testbe költöznek... de ebben a ,, köztes létben˝ gondolják át a hibáikat vagy az élőkkel teremtenek valamiféle kapcsolatot és ez az időszak, akár évekig is eltarthat, de van, hogy csak néhány másodpercig... Érdekes! Ezt a köztes létet leginkább úgy tudom elképzelni, mint egy tükröt, amiben mindent fordítva látunk. A tükör is egy furcsa dolog, ha jobban belegondolunk...Szerintem aki beszélget velük, az egyszerűen lelkibeteg akinek orvosra van szüksége ahoz, hogy feldolgozzon egy halálesetet... Az is lehet, hogy én is csak álmodtam, vagy bebeszéltem magamnak.

Lovascsajszi képe

Annyi biztos, hogy szeretethiány, sikertelenség, fáradság = örökös depi... Az emberek úgy nyugtatják magukat, hogy az elhunyt szerettük mint egy őrangyal, mindíg velük van és vigyáznak rá.
A vallás is így alakult ki, minden vallás a szeretetre épül! Szerintem nincs semmi ilyesmi! Aki meghalt, az a szívünkben él tovább és az emlékekből nyerünk erőt ahoz, hogy megrázzuk magunkat és továbblépjünk...