Idén is volt Ufókongresszus Budapesten

Kategória

Húszéves a magyar ufókutatás - Kozmikus Világ Ufó- és Energetikai Kongresszus 2013 címmel idén is megrendezésre került Budapesten Ufómagazin, az Ufószövetség és a Jövő Háza Alapítvány közös rendezvénye.

A teltházas rendezvényre ellátogatók számos érdekes előadást hallhattak a két előadóteremben. Ezúttal választmányi ülésre is sor került, ahol a Magyar Ufókutató Szövetség tagjai (csoportok, ill. magánszemélyek) szavazással döntöttek az elnök és az elnökségi tagok személyéről. A Szövetség elnöke továbbra is Kalmár János lesz, az elnökségi tagok névsora is csaknem változatlan marad, a jövőben azonban Gál Imre képviseli a gyomaendrődi Galaktika Baráti Kört, dr. Frankó Károly helyett. Kalmár János 2012. évi elnöki beszámolóját, valamint a Máté Imre által készített pénzügyi beszámolót a tagok elfogadták.
Minden évben kiosztásra kerül a Colman von Keviczky díj, amit azoknak ítélnek oda, akik kiemelkedő jelentőségű munkát végeznek a hazai és nemzetközi ufókutatás, a környezetbarát energiakutatás, a parapszichológia, a megmagyarázatlan jelenségek feltárása, valamint Keviczky Kálmán emlékének ápolása terén. Kalmár János, az Ufószövetség elnöke adta át idén a díjakat. Colman von Keviczky díjat kapott 2013-ban Tóth László (Nagykanizsa), Viszkok András és Gyurcsok József, míg Pusztay Sándor és Sós Tibor különdíjban részesültek 20 éve töretlen munkájukért. A díjazottaknak ezúton is gratulálunk!

Kérjük, tekintse meg a rendezvényről készült képgalériánkat

Kapcsolódó képek


Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Hozzászólások

Permalink - Jánis küldte be 2013. 03. 03., v – 18:24 időpontban

Üdv!

Ezek szerint eze egy zárt körü rendezvény volt?

16 év 5 hónap

Permalink - joczek küldte be 2013. 03. 03., v – 18:50 időpontban

A rendezvényt belépővel bárki látogathatta, csak az elnökségi ülés volt zártkörű (a választmányi értekezletre az újságírók is bemehettek).