Világító ember a sötétben

Helyszín
A Bartók úton ahogy megyünk a második kis utcában ( bal kéz felől)
Időpont

A barátnőmhöz igyekeztem egyik este. Csak hátsó világításom volt, ezért igyekeztem a főutat amenyire csak lehet, kikerülni. Ezért a Bartók Béla utcán mentem. Este volt... Másfél éve nem szeretem a sötét (akkor halt meg anya) nem tudom, hogy ez miért van... Megyek és hírtelen elkapott egy olyan érzés mintha valaki követne.

Nagyon féltem! Hátranéztem de nem láttam senkit, de még is olyan rossz érzésem támadt. Egyszer csak oldalra nézek és esküszöm olyan volt mintha egy ember sétált volna át az útról a járdára ( ott egy másik utca van már) Igen ám, de azaz ember, világított. Sárga fénye volt. Sugárzott... Olyan volt mint egy ember...de este? Egy ember akit sugárzó fény vett körül?
Annyira féletem hogy tekertem, tekertem a bringámat és a selyemúton érdekes módon nem világítotottak a lámpák ahogy kiértem az úttestre csak a Privátnál. Úgy féltem, hogy sírtam és elkezdtem énekelni ( az megnyugtat) Mikor a Priváthoz értem leálltam és elzsibbadtam tetőtől talpig... nagyon féltem. Nem tudom mi volt ez... Lehet, hogy ezt csak képzeltem, vagy bebeszéltem magamnak mert lehet anyukám halála annyira megviselt, hogy ilyeneket látok...
Elmondtam a "nevelő" "anyukámnak" de meglepődött és azt mondta hogyha máskor is ilyet látok, Pszichológushoz kell járnom... remélem nem őrűltem meg.
Üdv : Timi

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Hozzászólások

Ennyi ideje tag
2008. 02. 09., szo – 11:24

Permalink - joczek küldte be 2008. 09. 03., sze – 20:47 időpontban

Nem, nem őrültél meg Timi. Egyáltalán nem biztos, hogy képzelődtél, hisz más szemtanúk is számoltak már be hasonló esetről. Persze nem érdemes mindenkinek elmondanod a sztoridat, mivel az emberek többsége szkeptikus.

Ennyi ideje tag
2008. 02. 09., szo – 11:24

Permalink - joczek küldte be 2008. 09. 05., p – 19:11 időpontban

Talán azért tud bemenni, mert nem egyszerűen a fizikai síkon közlekedik.
Szerintem azonban ne fantáziálj ezeken a témákon sokat, csak felesleges rémítgetésre jók.
Ellenben ha többet szeretnél tudni, gyere el a Galaktika Napra 13-án szombaton és beszélj Sós Tibivel. Ez egy nyílt rendezvény előadókkal és sok kedves látogatóval.

mikor lesz a Galaktikanap és mikor melyikévben és mekyik hónapban megmondanád mert azt sem tudom hogy hol lesz

Permalink - ufo kutató küldte be 2008. 10. 20., h – 17:58 időpontban

ne agodj mert nem csak te látál ilyeneket más is látot már ilyneket pl:én és a haverom már sok KÜLÖNLEGES és furcsa jelenségekek látunk már.

Permalink - Anita küldte be 2008. 11. 27., cs – 17:24 időpontban

Annyi kérdésem van nem olyan volt mint aki maga elé tesz egy zseblámpát,mert az is így látszik?
Nem elfogult vagyok,csak nyugtatni próbálak.De azt tudod ,hogy arra van egy temető a közelben szóval 2 dolog vagy szellem vagy valaki aki a zseblámpályát maga előtt tartotta.

Permalink - ufoka küldte be 2008. 12. 05., p – 19:46 időpontban

mentem és az úttesten valami nagyon fényeset láttam és nagyon féltem és ahogy elmentünk akkor belenézett a szemem be és nagyon féltem és egy nagy fény ment el a kocsi felett

Permalink - gf msdfnvksnvldj küldte be 2008. 12. 05., p – 19:48 időpontban

Válasz ufoka üzenetére

csővázi

Ennyi ideje tag
2007. 09. 15., szo – 18:54

Permalink - admin küldte be 2008. 12. 08., h – 21:20 időpontban

Galaktika Nap 2009, Szeptember első hetében lesz megrendezve. Ez a rendezvény évente csak 1x van. Havonként a hét első szerdáján pedig Galaktika Baráti Kör a Katona József, Városi Művelődési Központ.

Permalink - Paul küldte be 2009. 01. 02., p – 08:16 időpontban

Szerintem nem őrültél meg. Lehet hogy csak beképzelted magadnak mert hogy akkor halt meg anyukád, és az agyat úgy tett mintha ő lenne az csak vmi régi emlékkel összekutyulta és egy világító ember jött ki.Gondolom ha ayudat látod attól nem féltél volna:). Am részvétem :(. Érdekesek ezek a dolgok én szoktam olvasni ilyenekről, hogy a halottak kommunikálni próbálnak velünk, csak mi nem úgy vessszük föl a kapcsoltaot, és hoppá, mi jött létre? Egy világító emberke.

Sziasztok

Permalink - Raymond küldte be 2009. 06. 25., cs – 11:36 időpontban

Válasz Paul üzenetére

Sajnalom hogy meg .....anyukad reszvetem.Nem orultel meg mert en nappal erzek ojat hogy valaki kovet de nincs senki a hatam mogott.De nekem nem halt meg senkim.Es otthon mikor egyedul vagyok akkor mindig ugy latom hogy valaki ott van az ajto elott vagy a konyhaban es a tevenkkel nincs semmi baj de egyfojtaban kikapcsol ezt onnan tudom hogy nincs semmi baja mert az oregem hivt egy szerelot es az aram is elmegy de csak nalunk es az oregem ara is hozott valakit es azt mondta hogy nincs az arammal semmi baj.En hiszek neked de egy picit fura a filagito emberke.

Permalink - :Dorka küldte be 2009. 07. 14., k – 14:12 időpontban

nem őrültél meg!sokminden történik mostanában és azt mindenkinek tudnia kell hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. én még nem láttam ilyet nem is akarok de sok emberrel megtörténik, lehet hogy teljesen normális jelenségről van szó csak az ember még nem tudja értelmezni

Permalink - Gyula küldte be 2009. 07. 20., h – 13:42 időpontban

Gratula! Lehet hogy láttad egy ember auráját.Én legalábbis ilyennek látom az aurát. Nyugi nem őrültél meg.Édesanyád haláláért meg részvétem. Lehet,hogy az ő halála indított el benned egy olyan folyamatot, ami aktiválta a hozzáteszem mindenkiben rejlő képességet.

Permalink - Korzo küldte be 2009. 08. 18., k – 12:12 időpontban

Hány centi magas volt? illetve volt valami féle erdő a közelben ez fontos. Egyébként nem vagy őrült idegenek léteznek

Sem erdő, sem temető nem volt a közelben! Csak a főút és egy kocsma! :) Nagyon sötét volt, konkréten nem tudom megmondani, hogy hány cm- lehetett, mint mondom, az eset előtt is volt bennem egy félsz... Ha mégis mondanom kéne valamit úgy 160-165 cm. Nem volt túl magas! Nem tudom mi volt, ez és lehet, hogy nem is akarom tudni!

Permalink - Pokolfajzat küldte be 2009. 09. 15., k – 09:13 időpontban

Az hogy nem fizikai síkon közlekedik az még korán sem biztos...ha nem fizikai síkon közlekedne
akkor nem tudná görbíteni a teret,pedig ebben a beszámolóban ugyebár erről lehet szó.

Kedves timi ha letudnád írni pontosan h hogyan történtek a dolgok...hogy mit láttál mikor ez a valami átment a járdáról a másik utcába...

Hogy volt e valamilyen elmosódás vagy
elhajlottak-e a tárgyak a lény irányába...

Ezek mérvadóak és sokat segíthetnek a nyomozásban.

Kedves ,, Fontos˝! Nem néztem órákig, úgy éreztem mintha valaki követne, nagyon féltem és csak egy pillanat erejéig láttam ezt a furcsa jelenséget! Nem hajolt el semmilyen tárgy, annyi történt csak, hogy abban az utcában nem közvilágítás, nagyon sötét volt és így tűnt fel méginkább azaz ember szabású sugárzó valami!
Köszönöm a válaszotokat!
Timi

Ennyi ideje tag
2010. 06. 06., v – 18:51

Permalink - winters küldte be 2010. 06. 06., v – 19:12 időpontban

Huh, hát ez elég félelmetes lehetett, még itt is beleborzongok. Nem kizárt, hogy az édesanyád halálával kapcsolható össze a dolog...

Ennyi ideje tag
2010. 07. 05., h – 14:49

Permalink - Valaki küldte be 2010. 07. 05., h – 23:23 időpontban

Én nem akarok kritikus lenni........
Előre mondaná részvétem az anyukádért. Én nem tudom milyen érzés elveszteni, de szörnyű lehet az biztos. De visszatérve a történetedre.
Nem értem miért kell egy ilyen esetnél nyugtatgatni az embert. Én nekem is lenne egy jó pár sztorim, de ez nem ide tartozik. Ezt mindenkinek be kell látnia nem érünk el azzal túl sokat ha nyugtatgatunk, mert ha újból megtörténik, nem jó érzés, hogy pedig ezt meg azt mondták. Mondjuk be kell vallani néha jól is esik az embernek, de valamikor pl.: el is ronthat egy életet...... Bocsánat ezzel remélem nem nyúltam bele neked sem és senkinek a szívébe.